Kennel Artsusa`s

PENTU SUUNNITELMIA SYKSYYN 2019, kts. PENTU SUUNNITELMIA sivu
FI KVA-J FI MVA FI JVA SE JVA Artsusa`s Show Me Love "IIRO" Kesällä 2019 (Kuva: Anni Hast)
DIANA ROSS - PENTUE 5vko ikäisinä <3 (Kuva: Tuula Lampela)
A. Celebration of Life "KOSTI & A. Show Me Love "IIRO"
A. Show Me Love "IIRO", A. Celebration of Life "KOSTI" & Vimpulan Diomedes "UKKO"
A. Celebration of Life "KOSTI" & A. Show Me Love "IIRO" (Kuva: Anni Hast)
A. Celebration of Life "KOSTI" agility treeneissä (Kuva: Anni Hast)
A. Show Me Love "IIRO" 3 vuotta (Kuva: Anni hast)
Saimme ensimmäisen kerran kasaan ryhmän kasvattajaluokkaan ja se meni hienosti! ROP - KASVATTAJA, Rovaniemen labradorinnoutajien erikoisnäyttelyssä 05.09.2015 ! (Ryhmässä mukana olivat, kahdesta eri yhdistelmästä: A. Show me Love "IIRO", A. Rock Steady "MAURI", A. Never Grow Old "TEPPO" ja A. Somebody To Love "DARA". Kiitos kaikille mukana olleille, ilman teitä tämä ei olisi onnistunut! <3 Arvostelu: Very similar, same type, same colour, very very similar, all out of same mode.
Kasvattajaryhmä OULU KV 16.07.2017, tuomarina Anca Giura. Arvostelu: Kaikki samanlaisia. Kaikki tasapainoisia. Oikeanlaiset päät, rungot ja kulmaukset. Kaikki saman värisiä. KP & ROP-KASVATTAJA. Ryhmässä mukana olivat, vasemmalta: A. Lifestyle "MAUNO", A. Once In a Lifetime "SYLVI", A. Love of My Life "TESSA" ja A. La Diva "SANNI". Kiitos kaikille mukana olleille! <3
Kennelimme kantanarttu, joka löytyy jokaisen Artsusa`s kasvatin takaa: Jarlein Queen Of Love "SINNA"

Pienimuotoista labradorinnoutaja kasvatusta Sallassa - In the Middle of Nowhere. Tavoitteena pyrkiä kasvattamaan terveitä, rodunomaisia ja luonteeltaan mukavia labradorinnoutajia niin näyttöön kuin käyttöönkin.

Tutkin jalostukseen käytettäviltä labradorinnoutaja nartuilta lonkat, kyynärät, silmät ja geenitestit (PRA, EIC ja HNPK), sekä pyrin käyttämään ne luonnetestissä tai MH-luonnekuvauksessa. Myös muutama näyttelytulos on tähtäimessä. Lisäksi noutajien taipumuskokeet on tavoitteena läpäistä.

Harrastan koirieni kanssa metsästystä. Lisäksi pyörähdämme muutaman kerran vuodessa näyttelyissä.

Kotona meillä asustaa tällä hetkellä kaksi labradorinnoutajaa SINNA & SELMA, sekä kaksi jämtlanninpystykorvaa RILLA & RIITU.

Sijoituksessa minulla on kuusi labradorinnoutajaa: TYYNEHALLASAAGAALVAMAISU ja TYYNE. Kaikista koirista löytyy lisätietoa sivupalkeista.

SEURAAVAT PENTU SUUNNITELMAT SYKSYYN 2019!